Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yaraşır paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekip yalnızca kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında tek tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge Yangın Çıkış Kapısı taksimmlerden ayrılır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir güvenlik özelliğidir ve yangın yahut gayrı acil durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını çıkarmak midein mutasavvertır. Yangın merdivenleri genellikle çelik yahut çıpa kabilinden malzemelerden yapılmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını sahip olmak midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını boşlama eylemek veya amatörce bina etmek resmî akıbetlara muamele açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) anayasa amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların sair katlara intikalini kösteklemek yahut olası başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın bapsı nasıl hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları mazbut bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek bağırsakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının yoklama edilmesini derunerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Panik pas yardımıyla karınerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Report this wiki page